Diner | voorgerechten
VOORGERECHTEN
OM ALVAST TE BEGINNEN
Brood |
KOUDE VOORGERECHTEN
8.5
Carpaccio |
Rundercarpaccio met rode ui, zonnebloempitten, Parmezaan en basilicum-mayonaise
10.75
Kabeljauw |
Farce van kabeljauw met gemarineerde knolselderij en een tapenade van olijf, chorizo, tomaat, knoflook en zongedroogde tomaat
10.5
Pork
Langzaam gegaard varkensvlees met sinaasappel en steranijs, zoetzure venkel en getoast zuurdesem
9.5
An element of surprise
vanaf 2 personen
Laat u verrassen en ontdek onze voorgerechten
11.5 p.p.
WARME VOORGERECHTEN
Soep van de dag |
6.5
Oesterzwam |
In bierbeslag gefrituurde oesterzwam, wortel-peper crème, mango-appel chutney en krokant van gember
10
Southern Beef |
Biefstuk met crème van zoete aardappel en een rellish van ananas, paprika, koriander, rode ui en pepers
11.5
Gamba |
Gamba in kroepoek, salade van parelcouscous, appel, ananas en bosui met gemarineerde wakame
11.5
Graag Vegan eten?
Dat is geen probleem! Onze koks maken graag wat voor je klaar. Vraag naar het vegan menu van de dagHOOFDGERECHTEN
Chef's Special |
(meerprijs van +3.5 bij een 3 of 4 gangen menu)
Wisselend vleesgerecht met bijpassende garnituren
Spinazie |
Terrine van spinazie en 4 kazen in bladerdeeg, een frisse salade met orzo, rode ui, olijf, tomaat en komkommer en een dressing van tahin en limoen
19.5
LIFF Shepard´s Pie |
Ierse bladerdeegtaartje met lamsgehakt, aardappelpuree, wortel, prei en tuinerwten met een frisse salade van rucola, gemarineerde tuinerwt en munt
20
Dorade
Dorade met groene groenten, tagliatelle, jus van rode biet en dragon olie
22.5
Let´s go Dutch |
Gegrilde kippendij met grill groenten, ovenaardappel, saus van Blue de Wolvega en schotsen van gedroogde ham
25
Share a mood, share some food
vanaf 2 personen
Samen onze hoofdgerechten proeven26 p.p.
Bavette |
(meerprijs van +4 bij een 3 of 4 gangen menu)
Bavette met cajun kruiden, gegrilde groenten, geroosterde aardappel, rode wijn-salieboter en crunch van pinda en kokosy
25.5
Tikka Masala |
Een pittige rode curry met koriander en crème fraîche, bloemkool, crumble van amandel en cashew, geserveerd met rijst en Indiaas flatbread
22
Intense Flavour |
Vis van de dag |
Dagelijks wisselende vis met bijpassende garnituren